Skip to content

Grøn wok med nudler

En dejlig simpel ret, hvor du har mulighed for at vælge lige de grøntsager du synes bedst om og spice dem lidt op med en god karrypasta og den cremede kokosmælk. En god mulighed for at få brugt de grøntsagsrester du måtte have liggende, så du får et lækkert og mættende grønt måltid.

Tid: Ca.30 min. 4-6 portioner

Ingredienser

  • 1 løg, finthakket
  • 100 g. champignon
  • 1/4 blomkål i buketter
  • 1/4 broccoli i buketter
  • 250 g. helbladet spinat (frost) eller ca. 125 g. Frisk spinat
  • 2 dl edamame bønner (frost)
  • 2 tsk. Rød karrypasta
  • 1 ds. Kokosmælk
  • 250 g. Nudler

Svits løg og champignon i karrypastaen et par minutter. Tilføj broccoli og blomkål i små buketter. Brug evt. også stokkene skåret i små tern,for at give retten mere fylde og undgå madspild.

Tilføj spinat hvis den bruges fra frost og lad grøntsagerne svitse med 5 min.

Hæld kokosmælk over og tilføj edamame bønner, samt spinat hvis den bruger frisk, lad herefter retten simre yderligere 5-10 min. indtil grøntsagerne er møre, men stadigvæk med bid i.

Serveres med kogte nudler, kan evt. blandes sammen i wokgryden inden servering, eller holdes adskilt. Velbekomme!

Alternative grøntsager kunne fx være squash, gulerod, peberfrugt, minimajs, sukkerærter, hvid/spidskål, porre, bladselleri, forårsløg.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *