Skip to content

Bønnesalat

Denne bønnesalat er virkelig nem at lave og er perfekt som tilbehør til fisk, veggiedunser, når den står på grill på terrassen eller andet lækkert.

Salaten er rig på protein og har en dejlig fylde, som giver god mæthed, mens den kryddermarinerede ost lige gør det ekstra for salatens lækre smag.

Som bonus er det en fest for de helt små størrelser, at snacke bønnerne som fingermad og de får smagt på lækkert grønt.

4 personerTid: 10 min

Ingredienser

  • 225 g. grønne bønner (Haricot vert)
  • 1 ds. røde kidneybønner (Drænet vægt 240 g.)
  • 1/2 peberfrugt
  • 8 cherrytomater
  • 100 g. kryddermarineret salatost
  • 1 spsk. olivenolie

Hvis der bruges friske bønner koges disse i 2-3 min., der skal stadigvæk være bid i. Bruges frosne bønner, skal de blot være tøet og ikke koges.

De grønne bønner skæres i kortere stykker på ca. et par centimeter. Kidneybønnerne skylles grundigt og blandes i skålen sammen med peberfrugt i tern og cherrytomater i kvarte. Bland salatost og olivenolie i og salaten er klar til servering.

Velbekomme!

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *